Vores kørelærere

Morten Hede Junker

Per Nielsen

Hos Junkers køreskole er vi 3 kørelærer tilknyttet.

-Morten Hede Junker

Indehaver:
Morten Hede Junker. Jeg er oprindeligt uddannet indenfor IT sektoren og har mange års erfaring her indenfor, men jeg trængte til nye udfordringer. Jeg har altid elsket at sidde bag et rat helt fra "barns ben", men også sat ære i at undervise mine tidligere kollegaer. Derfor var valget som kørelærer helt naturligt.

Udover den almindelige erfaring bag et rat har jeg også dyrket motorsport i mange år. Det har bidraget til, at jeg har en stor erfaring indenfor køreteknik, jeg kan bruge i min undervisning, både i den almindelige kørsel men specielt i den køretekniske undervisning på køreteknisk anlæg.

Jeg er uddannet hos køreskolen DownTown i Esbjerg ved Bent Snitgaard. Han har drevet Esbjergs største køreskole i 25 år og sidder i bestyrelsen i DKU (Dansk Kørelærer Union)

-Per Nielsen

Per har over 10 års erfaring som kørelære og har derfor prøvet alle typer elever og er en super problemknuser.

-Leo Madsen

Leo ny uddannet men har masser af livserfaring og kan derfor stå på mål overfor selv de sværeste elever.

Kom sikkert på vejen!