Vores kørelærere

Billede-kommer-snart-2.png

Sus Vang

Billede-kommer-snart-2.png

Hos Junkers køreskole er vi 3 kørelærer tilknyttet.

-Morten Hede Junker

Indehaver:
Morten Hede Junker. Jeg er oprindeligt uddannet indenfor IT sektoren og har mange års erfaring her indenfor, men jeg trængte til nye udfordringer. Jeg har altid elsket at sidde bag et rat helt fra "barns ben", men også sat ære i at undervise mine tidligere kollegaer. Derfor var valget som kørelærer helt naturligt.

Udover den almindelige erfaring bag et rat har jeg også dyrket motorsport i mange år. Det har bidraget til, at jeg har en stor erfaring indenfor køreteknik og det kanjeg bruge i min undervisning, både i den almindelige kørsel men specielt i undervisningen på køreteknisk anlæg.​

-Per Nielsen

Per har over 10 års erfaring som kørelære og har derfor prøvet alle typer elever og er en super problemknuser.
Per knokler for alle elever stryger igennem første gang.

-Sus Vang

Sus er ny kvinde hos team Junker, hun kommer fra en stilling hos AMU i Esbjerg hvor hun har undervist i transport efteruddannelser.

Sus trængte til frisk vind under vingerne og hun er klar til at tage imod jer med et kæmpe smil.

Kom sikkert på vejen!